Француз

Бренді «Француз» унікальний, оскільки в його виробництві використовуються інноваційні технології та особливий метод змішування старих і молодих виноградних спиртів під назвою «Дробове купажування»: тривалий процес, при якому зниження міцності відбувається поступово в кілька етапів, завдяки чому смак бренді набуває особливої м'якості.
Високий контроль якості на всіх етапах французької технології виробництва дозволило напою дістати найвищий стандарт якості – ISO ДСТУ 22000: 2007.
Знайдено 10 товарів
Ціна, (₴)
Об `єм. л
40%, Україна, 0.25 л
40%, Україна, 0.25 л
40%, Україна, 0.5 л
40%, Україна, 0.25 л
40%, Україна, 0.25 л
40%, Україна, 0.5 л
40%, Україна, 0.5 л
40%, Україна, 0.25 л
40%, Україна, 0.5 л
40%, Україна, 0.5 л