Фірмовий магазин алкоголю

Banrock Station

Бренд Banrock Station фото

Бренд Banrock Station належить одному з найбільших виробників вина – Accolade Wines і позиціонує свої вина як еко продукт. З 1995 року компанія інвестувала понад 3 мільйони в 130 еко-проектів у 13 країнах.

Особливістю бренду Banrock Station є виробництво бюджетного вина високої якості, створеного за екологічно чистими методами.

Одна частина виноградників розташована у специфічному південно-австралійському кліматі, а інша – в середземноморському, що дозволило одній виноробні вирощувати 17 різних сортів винограду. В арсеналі бренду такі нетипові для Австралії сорти як Монтепунчіано, Тінта Као, Туріга та Тінта Моле.

Banrock Station

Знайдено 3 товарів

Ціна, (₴)

3

Сорт винограду

1
1
1
1
1

Цікаві пропозиції

1

Біле, Сухе, 0.75 л, 6 шт. у ящику, Австралія, 12%

0.75 л
194 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

Червоне, Сухе, 0.75 л, 6 шт. у ящику, Австралія, 13.5%

0.75 л
197 ₴
174 ₴
Додати в бар
Ціну знижено
Літраж (л.):
Країна:

Червоне, Сухе, 0.75 л, 6 шт. у ящику, Австралія, 13.5%

0.75 л
238 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

Напої, що випускаються під брендом Banrock Station, є австралійським сегментом виноробства. Вже понад півстоліття вино з Південної Австралії тішить поціновувачів вишуканого алкоголю високою якістю та винятковим смаком.


Історія бренду «Бенрок Стейшн»

Угіддя Banrock Station розкинулися вздовж звивистого берега річки Мюррей у Південній Австралії. Виноградники, що спочатку належали компанії, займали всього 13 гектарів землі у виноробному регіоні Ріверленд. Після розширення виробництва у володінні виноробні виявилося вже близько 240 га.

Вино тут почали виготовляти у 60-х роках ХХ століття, але перші пляшки, марковані брендом Banrock Station, було випущено лише у 1996 році. Сьогодні торгова марка входить до структури найбільшого міжнародного холдингу Accolade Wines, який володіє алкогольними компаніями різних країн.

  • Виноробня «Бенрок Стейшн» позиціонує себе як національний еко-бренд і виготовляє вино з глибокою повагою до природи. Відмінні риси продукції, зазначені на офіційному сайті компанії:
  • екологічно безпечне виробництво – не шкодить унікальним природним ресурсам Австралії;
  • відмова від гербіцидів та пестицидів – засоби для обробки лози складаються з натуральних компонентів;
  • комп'ютеризована система зрошення - вода використовується ефективніше без стресу для лози;
  • вино підходить для веганів – виготовляється без продуктів тваринного походження;
  • легкі скляні пляшки – вимагають менше енергії під час виробництва та транспортування, що забезпечує менший вуглецевий слід;
  • етикетки та упаковка для вина виготовлені з екологічно безпечних матеріалів, що переробляються.

Кисті винограду працівники Banrock Station збирають вручну та доставляють на виноробню. Тут натуральну сировину ще раз сортують та піддають м'якому пресуванню. Основа для майбутнього вина зброджується в ємностях із нержавіючої сталі під температурним контролем. Свій розвиток австралійське біле та червоне вино продовжує у дубових бочках.

Частина прибутку від продажу кожної пляшки вина виробник Banrock Station реінвестує у міжнародні еко-проекти, тим самим бере на себе зобов'язання щодо охорони навколишнього середовища.

Як випити вино Banrock Station?

Асортимент напоїв від «Бенрок Стейшн» включає білі, червоні та рожеві сорти тихих вин. Для виготовлення продукції використовуються місцеві та міжнародні сорти винограду – Мерло, Шардоне, Каберне Совіньйон, Коломбар, Сіра та ін.

Смачні та легкі для пиття південно-австралійські вина порадують доступною ціною та стануть чудовим супроводом до будь-яких страв. Достатньо дотримуватися простих правил подачі частування та напоїв:

  • Червоні сухі та напівсухі вина ідеально підходять до страв із червоного м'яса – яловичини, дичини, телятини. Таніни, що містяться в напої, сприятимуть травленню та засвоєнню корисних компонентів. Щільні червоні вина Banrock Station подають із стейками з мармурової телятини, шашликом із баранини, хамоном, рагу із яловичини, тушкованою олениною та біфштексами. Відмінними виходять поєднання з пастою болоньєзе, грибними стравами, мексиканською кухнею.
  • Рожеве вино вважається універсальним щодо подачі. Воно однаково добре гармонує зі стравами білої та червоної гами, з холодними закусками та десертами. Багатьом подобаються поєднання рожевого вина з морепродуктами – креветками, крабами, устрицями, лобстерами, а також із легкими салатами, паштетами, канапе та різноманітними сирами.
  • Білі сорти "Бенрок Стейшн" створюють гармонійні пари з рибними стравами. Для частування краще купити нежирні види риби – палтус, тріску, кефаль, камбалу, судака. Гармонійний смак легкого білого вина Banrock Station ідеально наголошують на морських делікатесах – ікра, устриці та інші молюски. Цікавим може здатися поєднання з пряними азіатськими стравами, спрінг-ролами та гострими закусками з каррі.

Напівсолодкі вина, які теж присутні в лінійці «Бенрок Стейшн», подають із кислими або помірно солодкими фруктами. Підійдуть ківі, апельсин, грейпфрут, зелені яблука – для зручності кілька шматочків краще нанизати на шпажку. Доповнити вишуканий смак напівсолодкого допоможуть сири – бри, камамбер, кулом'є, розкер, фонтин.

Не варто забувати й про температуру напою, яка сприятиме розкриттю букета:

  • червоне – близько 16 ° С;
  • рожеве - не вище 12 ° С;
  • біле – 10 °С.

Спеціальний посуд для подачі вин Banrock Station не потрібний. Підійдуть класичні винні келихи на тонкій ніжці з чашею, що нагадує оливку. Чим тоншим буде скло посуду, тим краще для сприйняття та дегустації. Келих наповнюють приблизно на третину – так ароматичні та смакові властивості розкриваються повною мірою.

{{ title }}
Додавання товару в кошик
image
{{productInfo.name}}
{{attributesString}}
Пляшка {{productInfo.volume}}
{{totalPrice}}₴
{{priceAPiece}} ₴ / шт.