Фірмовий магазин алкоголю

Bell’s

Бренд Bell’s фото

Bell’s – це незмінна класика віскі родом з Шотландії. Напій цієї торгової марки настільки популярний, що вважається символом країни поряд з тартаном. Купажований напій був розроблений Артуром Беллом у 1825 році – на етикетках й досі фігурує ця знакова дата. Компанія Белла успішно пережила дві світові війни, а в 1978 році віскі Bell’s був визнаний найпопулярнішим продуктом Британії. Відмінні риси цього напою – м'який пряний смак, карамельні тони, акорди торфу та диму з солонуватими нотами. Розробка купажів не проходить без еталонного зразка – золотистого віскі Blair Athol з винокурень Хайленда. Солодові сорти на винокурню везуть з усіх куточків Британії, а готовий продукт експортується в 120 країн.

Bell’s

Знайдено 9 товарів

Ціна, (₴)

7
2

Об `єм. л

1
1
6
1

Упаковка

2
1

Наявність товару

2
7

Цікаві пропозиції

1
3

0.5 л, 12 шт. у ящику, Шотландія, 40%

0.5 л
248 ₴
219 ₴
Додати в бар
ТОП-продажу
Ціну знижено
Літраж (л.):
Країна:

1 л, 12 шт. у ящику, Шотландія, 40%

1 л
469 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 12 шт. у ящику, Шотландія, 40%

0.7 л
329 ₴
294 ₴
Додати в бар
Ціну знижено
Літраж (л.):
Країна:

0.2 л, 48 шт. у ящику, Шотландія, 40%

0.2 л
115 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 6 шт. у ящику, Шотландія, 40%

0.7 л
662 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 6 шт. у ящику, Шотландія, 40%

0.7 л
401 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 12 шт. у ящику, Шотландія, 40%

0.7 л
498 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 12 шт. у ящику, Шотландія, 35%

0.7 л
329 ₴
289 ₴
Додати в бар
Ціну знижено
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 6 шт. у ящику, Шотландія, 35%

0.7 л
829 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

Bells – це першокласний купажований віскі, що виготовляється в Шотландії. Торгова марка зуміла довести, що навіть за доступної вартості скотч може відповідати найвищим критеріям якості. Смак напою не змінюється вже протягом сотні років, залишаючись особливо медовим і пряним, з довгим присмаком торф'яного диму.


Історія марки віскі «Беллс»

Історичною батьківщиною бренду Bells вважається шотландське місто Перт, де у 1825 році почав вести свій бізнес Артур Белл. Він тримав невелику лавку з чаєм та алкоголем, а на аматорському рівні займався створенням купажів. Після знайомства у 1845 році з іншим торговцем – Джеймсом Роєм – Артур вирішив серйозно зайнятися виробництвом міцного алкоголю.

На створення першого купажованого віскі «Беллс» пішло більше 10 років. І нарешті у 1863 році у столиці Великобританії був представлений перший зразок скотчу, який згодом став класикою жанру. Власний бренд був запатентований у країні лише у 1897 році, а після смерті Артура сімейну справу почали вести його сини. Через 7 років вони надали шотландському напою ім'я батька, і назва Bells з'явилася на етикетці продукту.

Коли Артур працював над авторськими купажами, для виготовлення використовувалися невитримані дистиляти. Потім технологія виробництва шотландського віскі була скоригована для отримання багатого букета та приємного м'якого смаку. Тепер до складу «Беллс» входять лише зрілі спирти, отримані шляхом перегонки ячмінного солоду. В одному купажі Bells може бути понад 30 різних дистилятів – вони витончено доповнюють один одного, підкреслюючи окремі нотки. А щоб смак напою не змінювався, брати Белл пішли на радикальний крок і викупили усі найближчі винокурні.

Основні характеристики Bells справді стабільні. Це насичений бурштиновий колір із золотими відблисками, пряний смак і тривалий післясмак із димними торф'яними відтінками. У багатому букеті Bells Original знавці можуть розпізнати аромати імбиру, мигдалю, лугових трав, меду та свіжого яблука. До преміальних сортів напою відносяться «Беллс» Spiced із пряним вершковим смаком. Розрізняють також елітні зразки Royal Reserve 20 Year Old – час витримки становить 20 років.

Як правильно пити віскі Bells

Ознаками правильної атмосфери для вживання цього класичного алкоголю є розміреність, приглушене світло, тиха музика та гарні сигари. Bells – чудовий компаньйон для приватної бесіди між близькими друзями чи діловими партнерами. Однак Bells буде доречним і в гучній компанії, якщо вірно обіграти подачу.

Подавати спиртне прийнято у келихах-роксах, які за формою нагадують конус з важкою основою. Для подачі можна використовувати винні келихи, тюльпани, сніфтери та хайболи.

Смак напою залежить від температури – оптимальними вважаються показники 18-20 °С. Тепліший «Беллс» матиме спиртовий післясмак, а надто холодний не розкриє повний букет.

Пити купажований Bells прийнято нерозбавленим – у чистому вигляді алкоголь дегустують повільно, маленькими ковтками. Перший ковток «Беллс» потрібно затримати в роті на кілька секунд, доки на кінчику язика не з'явиться відчуття приємної терпкості. Надати напою прохолоди допоможе крига – колота або в кубиках.

Найпростіший спосіб знизити міцність шотландського алкоголю – розбавити його будь-якою чистою водою без газу, краще прохолодною джерельною. Запивати Bells можна безалкогольними напоями:

  • содовою та тоніками типу «Швепс»;
  • охолодженою колою;
  • солодкою газованою водою;
  • натуральними соками (яблучним, виноградним, цитрусовим, ананасовим);
  • гарячою міцною кавою.

Цікавого смаку «Беллс» набуває після змішування з гранатовим соком, амаретто, м'ятним лікером, вермутом, абсентом та сухим шампанським. Замість лікерів у коктейлях можна використовувати цукровий сироп, що пом'якшить смак і додасть приємного післясмаку.

Прикладом вдалого поєднання є Bells та гаряча кава у пропорції 1 до 3. Виходить чудовий зігріваючий напій, яким можна насолоджуватися осінніми та зимовими вечорами. При додаванні до алкоголю молока можна додатково використовувати цукрову пудру, жирні вершки, лимонну цедру, рідку карамель, корицю, мускатний горіх та інші прянощі.

Bells прийнято пити на дижестив, коли основні частування вже з'їдені. Але гості навряд чи відмовляться від цікавих закусок, що чудово поєднуються з купажами. Разом з пляшкою «Беллс» подайте:

  • шоколадні цукерки;
  • солоний шоколад із мигдалем;
  • зрілий чеддер або козячий сир;
  • шпажки з грушами та яблуками;
  • сушений інжир, курагу та чорнослив;
  • канапе з креветок та гребінців;
  • сирні кульки з базиліком.

Якщо ви вирішили, що віскі стане доповненням основної трапези, заздалегідь продумайте меню. Чудовим поєднанням з димним алкоголем будуть страви з яловичиною, запечені баклажани, свіжі устриці з лимонним соусом, копчений лосось та свинячі стейки.

{{ title }}
Додавання товару в кошик
image
{{productInfo.name}}
{{attributesString}}
Пляшка {{productInfo.volume}}
{{totalPrice}}₴
{{priceAPiece}} ₴ / шт.