Фірмовий магазин алкоголю

Bulleit

Бренд Bulleit фото

Bulleit гордо носить звання найшанованішого бурбону штату Кентукі, але слава цього унікального віскі вийшла далеко за межі США. Історія напою бере початок в 1830 році в провінційній таверні Луїсвіла, де місцевий шинкар Август Буллейт розробив формулу першокласного бурбона. Успішний бізнес вдалося продовжити нащадкам Буллейта тільки в 1987 році, а на початку XXI століття торгова марка вийшла на світовий ринок міцного алкоголю. Відмінна риса бурбона Bulleit – використання житнього дистиляту, відфільтрованої через вапняк води та витримка спиртів в обпеченому дубі. Сьогодні торгова марка належить канадській корпорації Seagram, а культовий віскі доступний і українським покупцям, які вже встигли оцінити складний ароматичний букет і потужний смак напою.

Bulleit

Знайдено 3 товарів

Ціна, (₴)

1
2

Наявність товару

1
2

Цікаві пропозиції

1
1

0.7 л, 6 шт. у ящику, США, 45%

0.7 л
984 ₴
945 ₴
Додати в бар
Ціну знижено
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 6 шт. у ящику, США, 45%

0.7 л
1 100 ₴
Додати в бар
ТОП-продажу
Літраж (л.):
Країна:

0.7 л, 6 шт. у ящику, США, 45.6%

0.7 л
1 392 ₴
Додати в бар
Літраж (л.):
Країна:

Алкогольний концерн Diageo пропонує познайомитися з віскі, що продається в американських барах, - чудовим бурбоном Bulleit. Напій цікавий своєю багатою історією та автентичним рецептом, вік якого налічує майже два сторіччя.


Історія бренду «Булет»

Виробництво бурбона в далекому 1830 організував шинкар з Кентуккі Август Буллейт - прізвище творця згодом було увічнено в назві бренду. У ті часи стандартної технології виробництва бурбону не існувало – його виготовляли з різних спиртів із додаванням трав та спецій. Власну формулу Бурбона вирішив створити і Август Буллейт. Продукт мав стати унікальним та якісним, щоб легко конкурувати з іншими міцними напоями.

Після тривалих експериментів американцеві вдалося отримати бурбон, який повністю задовольнив його за смаком та ароматикою. Однак під час транспортування чергової партії пляшок Август зник безвісти, а разом із ним було втрачено й оригінальний рецепт.

Сімейне виробництво віскі відновилося 1987 року нащадками Буллейта, які відтворили автентичну рецептуру. Представники компанії стверджують, що Bulleit досі замішується з малої, ретельно відібраної кількості бочок, що дозволяє віднести його до категорії small batch.

До складу американського віскі від торгової марки Bulleit входить високоякісне зерно – кукурудза, ячмінь та жито з величезним переважанням останнього компонента в суслі. Інша відмінна особливість технології – спеціальний сорт дріжджів та вода для дистиляції, що пройшла природну фільтрацію через вапняк. У підготовлене сусло додають баскет - кислий осад попередньої браги.

Для витримки бурбона «Буллет» використовуються обпалені бочки з американського дуба – термін зберігання окремих зразків сягає 10 років. На ринок США поставляється асортимент продукту міцністю 45 °, на європейських покупців орієнтований бурбон із вмістом спирту 40%.

Як пити бурбон Bulleit: правила та поради

Складний злаковий склад сусла наділяє аромат американського віскі «Буллет» характерними житніми, фруктовими та деревними тонами. Насичений смак утворений переплетенням солодких медових та квіткових акордів, пікантних прянощів з відтінками ванілі та сухофруктів.

Оцінити всю красу органолептичних властивостей «Буллет» допоможе правильне вживання алкоголю. Бурбон можна пити в чистому та розбавленому вигляді. Для першого варіанта підбирають склянки з товстим дном, що заповнюють напоєм кімнатної температури приблизно на третину. Келих прогрівають у долонях, оцінюють аромат та смак першого ковтка. Для повноти сприйняття бурбон слід потримати у роті кілька секунд, потім проковтнути та видихнути одночасно через ніс та рот. У нерозбавленому вигляді, зазвичай, п'ють віскі елітних сортів тривалої витримки.

У молодий Bulleit можна додати трохи очищеної води (на смак) або кілька кубиків льоду. Добавки згладять спиртуозність напою та розкриють гладкі ароматичні ноти. У будь-якому випадку вміст склянки випивають маленькими ковтками в повільному темпі. Гурмани оцінять поєднання американського віскі з гарною сигарою.

Найкращі коктейлі з класичним бурбоном готують на основі безалкогольних напоїв. Багатьом подобаються мікси Bulleit із колою, тоніком, содовою водою, грейпфрутовим соком.

Спробуйте здивувати гостей приготуванням складніших коктейлів:

  • «Південний морський бриз» – містить бурбон, абрикосовий лікер, лимонний сік, м'яту та сухофрукти (фініки, курага).
  • «Витриманий Манхеттен» – готується з «Булету», шотландського віскі та червоного вермуту з додаванням апельсинової цедри.
  • «Ідеальна Нікка» – бурбон змішують із какао-лікером, винним напоєм «Лілле Блан» та кавою еспресо.
  • ММ'с – Bulleit доповнюють обліпиховим та лаймовим соками, медом та водою без газу.

Розкрити смак знаменитого бурбона «Булет» допоможуть правильні гастрономічні поєднання. Відповідними частуваннями послужать м'які сорти негострого сиру, сирокопчені ковбаси, смажений мигдаль, червоне м'ясо, приготовлене на грилі без спецій. Ласуни оцінять поєднання Bulleit із гірким шоколадом, імбирним печивом, білим виноградом, сушеними фініками, зефіром маршмеллоу.

{{ title }}
Додавання товару в кошик
image
{{productInfo.name}}
{{attributesString}}
Пляшка {{productInfo.volume}}
{{totalPrice}}₴
{{priceAPiece}} ₴ / шт.